1 Temmuz 2013 Pazartesi

Perfume Jewels Ürünleri - Biricit'in Çekilişinden Kazandıklarım

Eyüp Sabri Tuncer'in neredeyse bütün ürünlerini severek kullanıyorum, en sevdiğim ürünleri ise Perfume Jewels serisinden. Birkaç sene önce indirim döneminde tesadüfen keşfedip 3'lü setlerinden sipariş vermiştim. Özelllikle vücut losyonları acayip kalıcı ve 2-3 gün çıkmıyor kokusu. Birçok kişi muhteşem narlı vücut losyonumun kokusunu parfüm zannediyordu :)

Hazır başlamışken küçük bir de anımı anlatasım geldi :) 2 yaz önce çok da hoşlanmadığım biri yatılı misafirimdi. Duş aldı, odama geçti giyinmek için. O sıralarda Perfume Jewels narlı vücut losyonum bitmek üzereydi, gıdım gıdım kullanıyorum. Derken odamdan buram buram narlı vücut losyonu kokusu gelmeye başladı, çıldırdım resmen! Misafirim o kadar vücut ürününün arasından seçe seçe en sevdiğim, kullanmaya kıyamadığım losyonumu seçmiş, boca etmişti.
Normalde çok eli açık biriyim, sevdiğim biri şişenin tamamını bitirse sorun etmem ama sevmediğim bir kişi olunca bayağı sinirlenmiştim. Hatta o günü hatırlayan arkadaşlarım bu kazandığım hediyeleri görünce hemen hatırladılar :)

Bu da böyle bir anımdır deyip sevgili Biricit'in çekişinden kazandığım hediyelere geçeyim.



Normalde çekilişten Perfume Jewels splash ve duş jeli kazanmıştık ama sağolsunlar o nefis vücut losyonlarından da yollamışlar :)
Denemediğim ürünlerinden denemek istedim, o yüzden çok merak ettiğim Hot Kisses'ı ve Cherry Pie'ı tercih ettim.

Cherry Pie'ın açıklamasında "narenciye ve çiçek tatlı, odunsu notalarıyla muhteşem kombinasyonu" yazıyor. Ben bu parfümü açıkçası daha tatlı bir koku zannediyordum ama hafif baharatlı, harika bir koku. Normalde baharatlı kokuları hiç sevmezdim ama Cherry Pie'dan sonra baharatlı parfümleri araştırmaya başladım :)

Vücut losyonu da diğer Perfume Jewels losyonları gibi oldukça kalıcı ve farkedilir.

Hot Kisses'ın açıklamasında ise, hindistan cevizi, zambak, yasemin ve sandal ağacı notalarının gül ve müge notalarıyla kombinasyonu diyor. Hindistan cevizi kokusu çok yoğun değil ama hafif, parfümlü bir kokusu var.

Sevgili Yasemin'e ve bu çekilişi yapan Eyüp Sabri Tuncer'e çok teşekkür ederim!

Siz de Eyüp Sabri Tuncer ürünlerini denemek isterseniz buradan alabilirsniz.

8 yorum:

  1. Eyüp Sabri Tuncer'in böyle ürünlerini olduğunu hiç bilmiyordum inanamıyorum kendime :) Hediyelerini güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de birkaç sene önceye kadar sadece kolonya sattıklarını zannediyordum, halbuki ne cevherler varmış :)
      teşekkür ederiim :)

      Sil
  2. Güle güle kullan merak ettim doğrusu;)

    YanıtlaSil
  3. Bu aynı şu reklama benzedi değil mi tchibo onlar kahveci değil mi ? :))
    Hepsini güle güle kullanın..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, aynen öyle. "eyüp sabri? onalr kolonyacı değil mi?" :p

      Sil
  4. gule gule iyi gunlerde kullanmanı dilerim canım, sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis