25 Temmuz 2013 Perşembe

Kozmetik Piyasasında Yeni Bir Soluk: Kardashian Beauty

Bizim Kardashian bacılar, Kim, Kourtney ve Khloé yeni bir kozmetik markası kurmuşlar. Ürünleri önceden "Khroma" adıyla çıkarıyorlarmış, ancak isim değişikliğine giderek "Kardashian Beauty" yapmışlar. (İsim değiştirmekle iyi mi etmişler, bilemiyorum) Kaliteli makyaj malzemelerini ulaşılabilir fiyatlara satma iddiaları var.


Bundan 1-2 sene önce, Kim Kardashian ya Jay Leno ya da Conan O'Brian'da konuktu ve piyasaya sürdüğü bir krem / cilt bakım ürününü tanıtıyordu. Muhabbeti tam hatırlamıyorum ama sunucu Kim'le dalga geçmişti. Meğerse niyeti ciddiymiş Kim'in, bu noktaya geleceğini tahmin edemezdim :)

Şu an için ürün çeşitliliği az, ama tutarsa çeşitliliği de arttırırlar. Şimdilik takma kirpik, maskara, oje, bronzer, far, eyeliner, lip gloss gibi ürünleri var.

Kendi sitelerinde fiyatlar biraz yüksek (Türkiye'ye de gönderimleri yok), gelirinin çoğunu Türk müşterilerinden elde eden cloud10beauty'de ise daha değişik ürünler var, kimi ürünlerin fiyatı diğer siteden pahalıyken, kimi ise aynı.

Benim dikkatimi çeken ürünleri;
- Honey Pot Lip Conditioner
- Intimate Spotlight Highlighter
- Endless Summer Bronzer

Ürünlerin orta kalitede olduğunu tahmin ediyorum. Merak edip almam ama cloud10beauty'den alışveriş yapacak olsam, sepete 1-2 ürünlerini atabilirim deneme amaçlı.

Sizin ilginizi çeken "Kardashian Beauty" ürünleri var mı? ;)

14 yorum:

  1. güzel ürünler keşke gelse buraya da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman gelmesin! 10 euro'luk ürünler 50 tl'den aşağı satılmaz :)

      Sil
  2. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
  3. isim değiştirmekle akıllılık etmişler. ama kendilerinin takipçi kitleleri genelde alt ve alt-orta gelir grubundan olduğu için, bu ürünlerin essence, bilemedin maybelline çizgi ve kalitesini geçeceğini sanmıyorum.
    buna rağmen showlarının sadık bir izleyicisi olarak karşıma çıkarsa bir iki ürünlerini denerim herhalde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünlerin kalitesi essence, maybelline çizgisini geçmeyebilir ama fiyatlar gayet l'oreal, sleek... hedef kitlesi konusunda kararsızlar sanırım :)

      Sil
  4. Bir siz eksiktiniz dicen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu gidişle her ünlünün parfümü olduğu gibi, bir de kozmetik markası olacak. netten baktım, kim'in bi dolu parfümü varmış hali hazırda :)

      Sil
  5. Makyaj ürünleri konusunda bir bilgiye sahip değilim ama akrilik makyaj kutularına hastayım!

    YanıtlaSil
  6. aslında tam kozmetik yüzü olmaya uygun bi insan ama bende çağrıştırdığı tek şey kalitesizlik o yüzden yanından bile geçmem:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kim'in nasıl ünlü olduğunu düşününce hele, gayet haklısın :)

      Sil
  7. Merhaba canım,
    Bloğunu yeni keşfettim ve çok beğendim. İsim değişikliğinin satışlara olumlu yada pek etkisinin olacağını sanmıyorum. Önemli olan kalitesi...
    Bu arada seni izlemeye aldım,
    bana da beklerim. http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda görüşebilmek dileğiyle,
    İzmir'den sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. selam blogun çok hoş
    takipteyim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis