21 Nisan 2013 Pazar

Bitti de Gitti! #2

Dersler, kurslar ve sınavlar dolayısıyla uzun zamandır yazı yazamıyordum, blog'um çok başı boş kaldı :) Neyse ki artık yavaştan dönüyorum. Bu arada birçok ürün bitirdim. 

- Gabrini Oje Sil: Yazısını yazmıştım. NOB'la tanışınca bıraktım. Süngeri ve içindeki aseton çok çabuk kirleniyor ve ürün pek pratik değil. Birinin kavanozunu temizledim belki işe yarar diye ama kullanacak yer bulamadım, attım.
- Bebak El ve Vücut Kremi: Şimdiye kadar kullandığım en güzel krem sanırım. Kokusuna bayılıyorum! Çok da çabuk emiliyor. Ancak el kremini her yerde bulamıyorum, bulsam direkt çantama atacağım. Rossmann'dan 7-8 liraya almıştım.
- Lancôme Bi-Facil Göz Makyajı Temizleyicisi: Bendeki küçük boydu, çabucak da bitti zaten. Başarılı bir ürün, ancak almam için Bioderma Sensibio H2O fiyatına inmesi lazım :) Burada yazısını yazmıştım.
- NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendilleri: Yazısı burada. Artık kaçıncı kutuyu bitirdim, hatırlamıyorum bile. Eskiden yolculuklara çıkarken yanıma aseton ve bir avuç pamuk alırdım, şimdi çantama NOB'u atıyorum, yetiyor :) Bütün çeşitlerini denedim, favorim üzümlüsü.
- Nivea Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü: Sırf şişesini beğendiğim için aldım, evet :) Memnun kaldığım söylenemez. Yüzümü yıkadıktan sonra bir ferahlık hissi oluşturmadı. Bunun nedeni, ürünün normal ciltler için olması, benim cildimin ise yağlı olması. Aynı ürünün yağlı ciltler için olanının şişesi farklıydı, hiç beğenmedim, o yüzden bunu aldım, itiraf ediyorum :) Fiyatı 10 lira civarıydı.


- NPW Yüz Maskesi: Bunu Makeupstyler'ın blog çekilişinden kazanmıştım. 2 kullanımlık gitti. Cildime ferahlık vermedi ama temizlik hissi verdi.
- Olivia Saç Kremi: Bu saç kremini Yunanistan'dan almıştım. Doğal içerikli, çok çok güzel bir saç kremi. Yunanistan'a yolum düşerse stoklayacağım :) 
- Watsons Makyaj Temizleme Pamuğu: Çok kötü bir ürün, kesinlikle bir daha almam. Diskler incecik, eriyip gidiyor.
- Organix Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi: Çok başarısız bir ürün! Yanlış hatırlamıyorsam 20 küsur liraya almıştım, o parayı verdiğime pişman oldum. Organix markası blog'lardan okuduğum kadarıyla çok beğenilen, övülen bir marka ama bu ürün saçlarımı kuruttu, dolandırdı. Zor bitirdim. 

- Emek Sıvı Zeytinyağı Sabunu: Son zamanlardaki favori sabunum. İçeriğinin diğerlerine göre masum olması bunda en büyük etken. 2 liraya almıştım.
- Komili Ebru Sıvı Sabun: Müthiş bir kokusu var, aynı beyaz sabun. Ancak içeriği çok masum değil, yoksa bıkmadan usanmadan alırdım. 2-3 lira idi fiyatı.
- Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun: Tam bir EST hayranı olarak, bu sabunlarından da kullanmasam olmazdı. 12 adet aldım bu sabunlardan, aylarca gitti. Çok memnun kaldım, ancak içerik açısından Emek'i tercih ederim. 6'lı alınca tanesi 2 liraya gelmişti bunun da.

İlk fotoğrafta Eyüp Sabri Tuncer'in, 2.'de Komili'nin, 3.'de Emek'in içeriklerini görebilirsiniz.

7 yorum:

  1. watsons pamuk gerçekten berbattı,nobların başka markalarını denedim çok kötülerdi ama herkes nob olanları seviyor bende deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nob yoksa almıyorum ben, o derece güzel :) bir daha vazgeçemezsin zaten alınca :)

      Sil
  2. Nivea'nın köpüğü seninde dudak kenarlarında kuruma yaptı mı? Yoksa kullandığım başka bir ürün mü yaptı bu kurumayı anlayamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok, bırak kurutmayı, o ürün benim yüzümün yağını bile almadı.

      Sil
  3. bitenlerin hayırlısı olsun yenisine kısmet artık :)
    http://rengarenkojem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Slm Bebak el kremini ben de beğendim ve yazdım. Bulamadım demişsin ya aktarlar da bulunuyor haberin olsun dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa, aktarlara bakmak hiç aklıma gelmemişti. sağolasın, bakacağım denk gelirsem :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis