13 Aralık 2012 Perşembe

Golden Rose Rich Color Oje - No. 23

Golden Rose'un yeni oje serisi Rich Color'ın 15 no'lu ojesinden daha önce bahsetmiştim.
Bu seriyi çok sevdiğim için başka renklerini de denemek istedim. Bu seriyi ne yazık ki sadece Golden Rose standlarında bulabiliyorum, her yerde yok. Bu serideki ojeler 2,5 lira.

Serideki renklerin benzerlerinin neredeyse hepsi bende olduğundan, yeni bir renk denemek istedim ve bu bordo rengi aldım. Kırmızı ve bordo renk oje fobim var resmen, sürünce çok kadınsı olmaktan korkuyorum :) Her rengin her tonu ojem var ama kırmızı tonları yok.

Bu oje klasik bir bordo rengi. tek kat yeterli olmayabiliyor, iki kat sürdüm ben. Çok kadınsı da durmuyor, sevdim :)


Kalın fırçası sayesinde sürümü kolay, kalıcılığı da iyi. Bordo tonlarını sık kullanan biriyseniz güzel bir tercih olacakır ;)


2 yorum:

  1. Hehehh güldürdün canım yaa :D Ben de bir zamanlar hiç kırmızı oje almazdım,dediğin gibi seksi falan gelirdi ama çoook uzun zaman önce bu :)) Aldıktan sonra da alıştım tabi çok cart kırmızıları sevmiyorum ama bordo ve koyu ton kırmızıları sever oldum sonradan :)) Bence sür sen de,bunun tonu hoşmuş cidden .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ojelerimi bi görsen, en cart renklerin her tonu var ama kırmızılardan kaçıyorum resmen. eskiden hiç oje süremezdim, çok utanırdım, şimdi yine iyiyim :)
      bordolardan başladım bakalım, en açık hangi kırmızı tonuna kadar gidebileceğim :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis