18 Ekim 2012 Perşembe

NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendilleri

Bu mendillerden ilk Bir İkizlerin Günlüğü sayesinde haberdar oldum, sonra birçok blogger da yazınca denemek kaçınılmaz hale geldi :) Neredeyse 3 milyon nüfuslu koskoca Bursa'da bir (yazıyla bir) adet bile Gratis olmayınca, BİM'den aldım ben de.

Gördüğünüz gibi avuç içine sığan, pratik bi ürün. Çantaya atmalık. Kutusu da çok şeker, içine daha sonra küpe vs. konulabilir. 

Bu ürünü tercih etmemin ilk nedeni, asetonsuz olmasıydı. Üzümlüsünü aldım ve muh-te-şem kokuyor!!! Ojelerimi sileli saatler oldu ve koku hala duruyor. Çamaşırlarınızda kalan yumuşatıcı kokusu gibi... Tırnaklarıma parfüm sıkmış gibiyim, evdekilere tırnaklarımı koklatıp duruyorum deli gibi :P


(Bulaşık yıkamaktan soyulan ojelerimi göz ardı edelim :p), gördüğünüz üzere mendiller incecik. Ben makyaj temizleme pamuğu kalınlığından bir şey bekliyordum. Ancak ince olması sizi yanıltmasın, 3 mendille bütün tırnaklar temizleniyor. Hatta sıkarsanız 2 mendile bile hallolur :)

Ojeleri sildikten sonra tırnaklarınızda yağ kalıyor ama damlayacak kadar değil. Ellerinizi yıkadığınızda yağdan eser kalmıyor ve mendilin yağı kendini buram buram bir kokuya bırakıyor.
Çantamın demirbaşları arasına girdi bile! :)


14 yorum:

  1. Nob'u yeni duydum, bende golden rose'un asetonsuz tıpkı nob gibi kutusu olan bi ürününü kullandım cok yaglı olması dısında hic bi sorunu yok(sanırım nob'da oyle). 2sininde Hem asetonsuz hem pratik olması da gayet olumlu :)

    YanıtlaSil
  2. Açık renkli ojeleri çok rahat çıkarıyor ama koyu renk ojelerde baya zorlanıyorum ..baya yağlı olduğu için çok zor temizledim ojeleri..bu marka değildi benimki ama vanilya club kutusundan çıkan bir üründü..pratik kullanımlar için ideal ama sağa sola bulaşan ojelerimi silmek için kullanıyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu koyu renk ojeleri de çok güzel çıkarıyor. vanilya club'dan çıkan betty boop oje çıkarma mendilleriydi sanırım. pek kimse memnun kalmamış onlardan. nob is the best :p

      Sil
  3. Ben en son elmali almistim,uzumlusunu de dneyim hu kadar guzel kokuyorsa;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müthiş bir koku yahu :) bi de pembesi var, o da güzele benziyor :)

      Sil
  4. ben de watsonsdan aldığım asetonsuz oje çıkarısını kullanıyorum, merak ettim bunu da teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. ben de Bim'de görmüştüm:) Alsam mı diye düşünmüştüm. Deneyeyim o zaman:)

    YanıtlaSil
  6. süpermiş! tam da ihtiyacım olan şey.. bim'de hiç görmemiştim bu ürünü ama kesinlikle deneyeceğim. teşekkürler öneri için :)

    bana da beklerim seni: edankb.blogspot.com
    sevgilerr ;)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba;
    Asetonsuz oje çıkarıcı yazınızı gerçekten çok beğendim. Aseton tırnağa zarar veren ve tırnağın nemini alan bir kimyasal, dolayısıyla kullanımının yasaklanması söz konusu şu aralar. Yazı çok hoş olmuş.
    Ben de bloğuma beklerim.
    Sevgilerimle,
    Güzellik Sanattır!
    guzelliksanattir.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Ben elmalısını bitirdim aloe veralı aldım çok seviyorum bu mendilleri. Özellikle seyahat için muhteşemler. Bu gün Watsons'da bunların Watsons marka olanlarını gördüm. 1-1.5 lira daha ucuzlar. Elimdeki bitince belki onu denerim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis