7 Ekim 2012 Pazar

Merhaba!

Sonunda yayına girebildim!

Kendimi tanıtmak gerekirse, 24 yaşındayım, öğrenciyim. Kozmetiğe ilgim küçük yaşlardan beri var. Ta o zamanlardan beri annemin makyaj malzemelerini karıştırır, erkek kardeşlerime bir miktar para ödeyip kendilerine makyaj yapmama izin vermelerini sağlardım :) Eskiden kız kardeşim olmamasına üzülürdüm ancak şimdi, eve giren bütün kozmetik ürünlerinin üzerinde benden başka hak iddia eden olmadığı için bu duruma seviniyorum :)

Son 3 yıldır, makyaj blog'larını okuya okuya tam bir kozmetik delisi oldum. "Onu da alayım", "Şu da bulunsun" diye diye odam makyaj malzemeleriyle doldu taştı. 5 tane allığım olsa bile, hiç denemediğim marka diye 6.'yı da almaktan çekinmiyorum :)

"Nasıl olsa bozulmuyor" diye ala ala hatrı sayılır bir parfüm koleksiyonum oldu. İnternetten alıp da kokusunu beğenmediklerimi veya bir süre sonra sıkıldıklarımı anneme versem de, bir parfümün yarısına bile zor geliyorum. Neredeyse her kıyafetime uygun bir parfümüm oldu :)

Bu kadar çok şeyi çok zengin olduğumdan almıyorum. Ailemin gönderdiği paranın kira-faturalar-yiyecek dışında kalanını kıyafete, kozmetiğe ve seyahatlerime harcıyorum. Benim meditasyonum da bunlar ;)

Blog yazmak istememin nedeni de, artık tecrübelerimi sadece arkadaş çevremle değil, herkesle paylaşmak istemem. Bir ürün almadan önce mutlaka internete, özellikle de blog'lara bakarım. Bazı ürünler hakkında hiçbir bilgi görmediğimde ya da çok az bilgi gördüğümde karar verdim bir makyaj blog'u açmaya.

7 sene önce blog açmıştım ilk defa. O zamanlar Türkiye'de blog'lar yaygın değildi, ben de yabancı arkadaşlarımla iletişim halinde kalmak için açmıştım o blog'u zaten. Facebook, Twitter falan yoktu tabii :) Yıllarca yazdım, sonra bıraktım. 
Bu blog'u açmadan önce bi dünya makyaj blog'u inceledim, nasıl olsa güzel olur, sayfanın görünümü nasıl olmalı diye ciddi kafa patlattım arkadaşlarımla birlikte. Blog açmak 6-7 aydır aklımda var, son 1 aydır da isim bulmakla, şablon bulmakla uğraştım. Artık bir ara ümitsizliğe düştüm ben bu blog'u açamayacağım diye :)

Bu blog'da elbette ki sadece akmayan göz kalemlerini değil, her gün bir yenisini aldığım kozmetik ürünlerimin yorumlarını, parfüm tanıtımlarını, makyaj uygulamalarını, kısaca kızsal her şeye dair yazı göreceksiniz :)

Görüş ve önerilerinizi akmayangozkalemi@gmail.com'a veya twitter.com/akmayngozkalemi'ne iletebilirsiniz.

Keyifli okumalar!

6 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis