14 Nisan 2013 Pazar

İlk Çekilişimin Kazananları!

11 Nisan'da biten çekilişime katılanların listesini çıkarmak, verilen bilgileri kontrol etmek ve geçersiz hakları belirlemek çok zamanımı aldı.

Tek zorunlu şartım izleyicim olmaktı, onu yerine getirmeyenleri -paylaşım yapmış olsalar dahi- elemek zorunda kaldım. Google Friend Connect çok sıkıntılı, "bu siteye katıl"a tıklasanız bile izleyici olamadığınız oluyor. Kimi arkadaşlara mail attım, düzelttiler. Çekilişi bir an önce sonuçlandırmak için herkese dönemedim.

Twitter'da paylaşım link'i yerine direkt adresini atanların ya da yanlış link atanların twitter'larını baştan sonra inceleyip, eğer çekilişimi duyurmuşlarsa, haklarını ekledim. Aylar öncesinin blog yazısını edit'leyip çekilişi duyuranların haklarını veremedim ne yazık ki.

Şartlar arasında Google + ya da Facebook paylaşımları yoktu, ama paylaşanlara haklarını verdim yine de. 

Anlayacağınız, hakları vermede adaletli ve titiz davranmaya çalıştım. Screenshot'ları da saat belirtecek şekilde aldım.(Tarih göster'e tıklamayı unutmuşum) Şimdi bakalım kazanan kimler olmuş?

Toplamda 356 adet hak var.

Veee ilk kazanan 304 numaralı hakla: 
velvety ismiyle takipçim olan BAHAR TUZ!


Bahar'ın haklarını silince 353 hak kaldı.
İkinci kazanan ise:
135 numaralı hakla:
edasen ismiyle izleyicim olan EDA ŞEN!



Tebrikler kızlar, hemen mail atıp iletişim bilgilerinizi istiyorum :)

Bundan sonra daha sık çekiliş yapmak istiyorum ama listeleri hazırlamak inanılmaz zor-muş. Dün gece sabahladım neredeyse :) Tecrübeli arkadaşlardan önerileri bekliyorum :)

Kazanamayanlar da üzülmesin, bu daha başlangıç ;)

5 yorum:

  1. Tebrik ediyorum kazananları:) Ben de çok tecrübeli değilim ama listeyi yorum geldikçe oluşturmuştum, en son kontrol etmiştim çok zor olmamıştı işim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben son anda silenler olur vs. diye en son kontrol ettim, birkaç paylaşım silinmişti mesela. ama gfc çok hantal, keşke tek tek bütün sayfalara bakmaya gerek kalmadan izleyicileri aratabilseydik ;)

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim yupii çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim yupiii. Mailine cevap yazdım :)

    YanıtlaSil
  4. ben de çok teşekkür ederim hediyelerin için.çekilişlere katılmak ayrı kazanmak apayrı bir zevk:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis