28 Şubat 2013 Perşembe

Yaz Meyveleri Aromalı EOS Lip Balm

Bu lip balm'ı Denizdenerde'nin Nevital ile ortak gerçekleştirdiği çekilişten kazanmıştım. Çekilişlerden yana şansı olmayan biri olarak çok sevindim :)
Ürünü biraz kullanıp öyle yazmak istedim.
Yandaki güzel pakette yollamışlar, Dibek Kahvesi de eklemişler yanına :)
 
EOS Lip Balm'ı önceden biliyordum, ama hiç kullanmamıştım. EOS'un açılımı: "Evolution of Smooth". Tam da adlarının hakkını veriyorlar.
 
EOS Lip Balm'lar %95 organik içerikli ve %100 doğal. Petrol ürünleri, gluten ve paraben de içermiyor. 7 adet rengi var, kendi sitesinden inceleyebilirsiniz.

Ürün yumurta şeklinde, çok sevimli bir görüntüsü var. Çantama attım, ne zaman dudaklarım kurusa sürüyorum. Yumurta şekliyle diğer dudak nemlendiricilerinden daha avantajlı, zira karman çorman çantamda hemen bulabiliyorum EOS'umu :)


Dudağa sürülen kısmı geniş, yani "taşırır mıyım acaba" diye düşünüyorsunuz ama renksiz olduğu için sorun olmuyor. Küçük dudaklılar iki dudaklarına birden sürebilirler, ben büyük dudaklı olduğum için ayrı ayrı sürüyorum :)

Bendeki yaz meyveleri aromalı. Misss gibi greyfurt kokuyor. 

 Bu fotoğrafı koymakta da kararsız kaldım zira hem dudaklarım nemsizlikten dolayı çatlak görünüyor hem de fotoğraf makinem kötü ama lip balm'ın dudaklarıma verdiği ışıltıyı göstermek istedim ;)

Paketin yanında yolladıkları Dibek Kahvesi'ni de hemen yapıp içtik. Daha önce duymamıştım bu kahveyi, zaten çok kahve içmem. Bu kahve sütlü nescafe gibi, çok hafif bir kahve. Rengi de açık zaten. Ne kadar uğraştıysak da köpürtemedik :) 
Netten araştırdığıma göre Türk Kahvesi'yle karıştırıp da pişiriliyormuş, biz karıştırmadan pişirdik. Ben çok beğendim, sabahlayacağım sınav zamanlarına saklıyorum paketi :)

Denizdenerde'ye ve NeVital'e tekrar teşekkür ediyorum :)
NeVital'in sitesi için buraya bakabilirsiniz.

9 yorum:

  1. ambalajı çok guzelmiş eos un =)
    banada beklerim

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım yazı için teşekkürler ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Çok şanslısın ya çekilişten kazanmış bide :) Ruj yerine bile sürekli nemlendirici kullanan biri olarak nivea dışında bir şey denememiştim. Ama meyve kokulu şeyleri seviyorum, topik topik çokta şirin görünüyor, deneyebilirim sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu kazanana kadar kaç çekilişe katıldım var ya :)
      nivea kesmiyor artık beni, çok parlak ya. bu ürünün en güzel yanı -tabii misss gibi greyfurt kokusunun dışında- doğal olması. bir de keşke türkiye'de bu kadar pahalıya satılmasaydı :/

      Sil
  4. Gerçekten ya, birazcık daha uygun bi fiyat olsaymış iyiymiş :/ Ama yine de çok merak uyandırdı bende, denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Eveet olur :) sabah barış hocanın dersinde en önde oturmayı planlıyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis