26 Şubat 2013 Salı

Bitti de Gitti!

Çok fazla ürün alıp çok azını düzenli kullandığım için her hafta "Bitenler" yazısı yazan arkadaşlara çok özeniyorum :) Şimdi yazısını yazacağım ürünler uzun zaman sonra bitirebildiklerim.


1- Nude Hacim Veren Şampuan: Elidor Keratinology'nin fiyatı ve pek işe yaramaması nedeniyle Nude'a geçtim. Güzel bir şampuan ama ilginç bir şekilde saçlarımı dolandırıyor. En son ortaokulda saçlarım dolanırdı. Her duştan sonra saçlarımı açmak zorunda kalıyorum bir süre. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?

2- Elidor Keratinology Gelişmiş Düzleştirici Sistem Şampuan & Saç Maskesi: Yazısını burada yazmıştım. O paraya sülfatsız şampuan alabiliyorken, bunları almaya devam etmemin bir mantığı yoktu.

3- Watsons H Bella Çilekli & Tarçınlı El Kremi: Kokusunu en başta beğenmiştim ama sonra hiç sevmedim. Çok ağır bir kokusu var. Nemlendirmesi de çok iyi değil. Kremi sürdükten yarım saat sonra ellerim yine kuruyor. Kapağı pratik değil. 6 liraya almıştım.

4- Oriflame Christmas Surprises: Kokusu muhteşem, o yüzden almıştım. Sanırım satışta değil şimdi. Bunun da kapağı pratik değil. 

5- Clinique Chubby Stick - Super Strawberry: Yazısını da yazmıştım. Bitişine çok üzüldüm. Hala dibinde kalan parçayı sürmeye çalışıyorum :) Fiyatı biraz ucuzlarsa bir daha alacağım.

6- Golden Rose Lip Care Kirazlı: Bunu Nivea'nın meşhur, kirazlı nemlendiricisine alternatif olarak almıştım. Bulabildiğim ve Nivea'ya renk olarak en yakın olan alternatif bu. Fena değildi.
 
7- Lancôme Gel Eclat: Yazısında hiç memnun kalmadığımı söylemiştim. Bittiğine ve bu üründen kurtulduğuma o kadar sevindim ki. Bir daha kesinlikle almam tabii ki :)

Çok yakında da bitirme projemdeki gelişmeler burada olacak ;)

7 yorum:

  1. bitenler yazısı okumayı çok seviyorum ben:) Şimdi yenileri alıp yazarsın dimi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alışveriş yazısı yazmayı pek sevmiyorum ama aklıma düşürdün şimdi.. :)

      Sil
  2. Çilekli el kreminin kokusuna bayılmıştım ve almayı düşünüyordum, uyardığın iyi oldu :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oysa ki kokusu çok harikaydı ya :/

      Sil
    2. o koku bir süre sonra o kadar ağır geliyor ki. bi kere bi arkadaşın yanında sürdüm, kız kapıyı pencereyi açtırdı ya :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis