4 Aralık 2012 Salı

Rival de Loop Oje Kurutucu Sprey

Bir süredir yurtdışında olduğum için blog'umla ilgilenemiyordum, boş bir vaktimde yazı yazacak oldum, onda da yanında kaldığım arkadaşımın "Şuna bakhh, ben burada dışarı çıkacağız diye bekliyorum, sen orda oje yorumu yazıyon!!" salvolarına maruz kaldım. Kendisinin erkek olduğunu belirtmeme gerek var mı? :)

Artık döndüğüme göre, birisi tepemde dikilmeden yazılarımı yazabilirim. Bu yazımda gerçekten işe yarayan bir oje kurutucu spreyden bahsedeceğim. Rival de Loop, Nagellack Schelltrockner Spray. Sadece Rossmann'larda satılıyor ve yaşadığım şehirde Rossmann olmadığından dolayı, memleketten annemlere rica edip, özel siparişle gönderttiğim Rossmann ürünlerinden yalnızca biri.


Biraz küçük bir ürün, 50 ml. Fiyatı da boyutuna göre çok ucuz sayılmaz- 6 tl. Üstelik çok bereketli bir ürün de değil, 6-7 kez anca gidiyor. AMAAA vazgeçemiyorum, çünkü gerçekten ojelerimi daha çabuk kurutuyor. Özellikle acelem varsa bol bol sıkıyorum. (bu yüzden bazen 5 kullanımda bile bittiği oluyor ürünün)

Bir de, gül kokusu veriyor sıktıktan sonra. Ben sevmiyorum kokusunu ama gül kokusunu seviyorsanız beğenirsiniz. O koku olmasa da olurmuş, zira sonra uçup gidiyor.

Şimdiye kadar birçok farklı markanın oje kurutucularını denedim, işe yarayan bir tek bu var. Denemekte fayda var ;)


7 yorum:

  1. 6-7 kezde bitiyor mu?? Bayağı bereketsizmiş yahu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki de ben çok boca ediyorum ama miktarı cidden çok az :/

      Sil
  2. şuna bakhh şuna döndün mü memlekete :d
    benim de böyle bir şeye ihtiyacım var ya, oje sürüp kahve içmeye çalışırken bozulan/sıyrılan oje yüzünden tedavi görüciiiim yakında :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben oje sürdükten sonra bi şey giyerken ya da saçlarımı düzeltirken falan kafayı yiyorum. illa ki bozuluyor oje :S bu sprey bittiği zaman 45 dakika hiçbir şeye dokunmuyorum da öyle kuruyor ojelerim...

      Sil
  3. rimmel in 60 saniyede kuruyanlarını dene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ojleri diyorsun sanırım :) rimmel'in birkaç ojesi var bden sadece. maalesef ojelerimin çoğu zor kuruyan cinsten :)

      Sil
  4. çok bereketsiz ve o fiyat ozaman alınası değil flormar kullandım bende koca bir boy olsa nolur oda kurutmuyorki :))
    iyi bir kurutucu uzun süre gitmeli ve çok boca etmeden kurutmalı değil mi ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis