15 Aralık 2012 Cumartesi

Mim - Uygun Fiyatlı Favori Makyaj Ürünlerim

Makyajlı Haller beni mim'lemiş sağolsun. Bu mim'i çok beğenerek takip ediyordum, iyi denk geldi :)


1- Golden Rose Deep Black Volume Maskara: Yazısını daha önce yazmıştım. Çok memnunum gerçekten. Fiyatı da 10 lira civarı.
2- Maybelline Affinitone Fondöten: Benim cildimde işe yarayan 3-5 fondötenden biri. Kapatıcılığını çok beğeniyorum. Fiyatı da 10-15 liraydı.
3- Alterra Ruj - 06 Coral: Çok tatlı bir renk, incecik bir ruj olması da sürerken kolaylık sağlıyor. Ancak sıcak hava nedeniyle ruj eridi ve kırıldı :S Fiyatı da 8-10 liraydı.
4- Deborah Il Rossetto Ruj - No.800: Sanırım çekinmeden sürebildiğim tek kırmızı rujum. Çok, çok kaliteli bir ruj. Rengi, kokusu muhteşem. Cart bir kırmızı da değil, tam kararında. 10 lira civarıydı bu da.
5- Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick No.42: Bunun da yazısını yazmıştım. Çok severek kullanıyorum. Fiyatı 6-7 lira idi.
6- Golden Rose Lipstick No.54: Nude'un biraz koyusu, çok doğal bir renk. Bunu da çok seviyorum. 10-11 lira idi fiyatı.
7- Avon Deep Purple Far: Aslında sırf ismi için bile sevilir :) Favori farlarımdan biri, zira aplikatörü far sürmeyi kolaylaştırıyor, oraya buraya bulaşırmanızı önlüyor. Çok pratik. Başka renklerini de alacağım ama indirime girmesini bekliyorum :) 9-10 liraya almıştım.
8- Golden Rose Dipliner: Sürümü kolay, kalıcılığı iyi. Akmıyor, bulaşmıyor. Bir yolculuğa çıkacaksam makyaj çantamdan eksik etmiyorum. 8-9 lira.
9- Rival de Loop Eye Shadow Base: Bu ürün göz makyajına bakışımı değiştirdi resmen! Bayılarak kullanıyorum! Yumuşacık bir yapısı var, göz kapağında hemen dağılıyor, göz makyajımın kalıcılığını arttırıyor ve farların rengini daha güzel yansıtıyor. Bu ürün olmadan makyaj yapamam artık :) Çok da bereketli bir ürün veeee yalnızca 6 liraya almıştım!
10- Golden Rose Pressed Powder: Bu pudrayı çok seviyorum. Kapatıcılığı çok iyi ve sürdükten sonra cildimi porselen gibi yapıyor :) Yazısı yakında blog'da olacak. 19-20 liraydı fiyatı.
11- Alterra Kajal Eyeliner - Green 03: Alterra'nın makyaj ürünlerini çok seviyorum, bu da favorim. Sürümü yumuşacık, hem de benzerlerine kıyasla daha doğal bir ürün olduğu için içim rahat bir şekilde sürüyorum :) Bitirebildiğim ilk göz kalemlerinden biri olacak sanırım. 5-10 lira arası bir şeydi fiyatı da.
12- Avon Glimmerstick Diamonds - Sugar Plum: Işıl ışıl parlamasını, kolay sürülmesini, kalıcılığını çok seviyorum. Alterra'nın yeşil kalemi mi yoksa bu mu önce bitecek, göreceğiz :) 9-10 liraydı fiyatı da.

Favori ürünlerimden uygun fiyatlı olanlar bunlar. Yazarken farkettim, çoğu da Golden Rose'muş :) 
Ben de bu mim'i Cadı'nın Kozmetik Kazanı'na ve Bir İkizlerin Günlüğü'ne gönderiyorum! :)

9 yorum:

  1. golden rose'un mineral pudrasıyla tanıstım vee uzun zamandır kullandıgım tek fondöteni(barbara bort) bi kenara bıraktım. Muhtesem bi pudra kapatıcıgı harika ve cildi tutuyor. Üstelik loreal'in minerali gibi tortu bırakmıyor. Vazgecilmezim oldu tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir fırsat olursa deneyeyim. mineral ürünleri ayrı bi seviyorum zaten...

      Sil
  2. Hemen yapmışsın :) Golden Rose ürünlerinden ben de çok az var ama olanlarda gayet iyiler. Biraz şans vermek sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten blog'larda okurken bir yandan da aklımdan geçiriyordum ucuz ve kaliteli nelerim var diye. yazıyı hazırlamam uzun sürmedi :)
      golden rose son zamanlarda gerçekten süper ürünler piyasaya çıkarıyor, beğenmediğim çok az ürünü var :)

      Sil
  3. Ayy, mimimi geç gördüm canım. Hemencik postumu düzelttim bende :)

    YanıtlaSil
  4. canım bir yanlışın olmalı deborah ruj şu an 18tl.Golden rose rich color rujlarda 10.50tl.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 10 lira civarı demişim zaten emin olamadığım için :) ben aldığımda o 12-13 civarıydı, bayağı oluyor. Golden Rose rich color rujların fiyatına da kendi sitesinden baktım, indirimde şu sıralar ;)

      Sil
  5. Alterra kalemin kalıcılığı hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kalıcı olduğunu söyleyemeyeceğim maalesef. sabah sürdüğümde akşama kalmıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis