14 Aralık 2012 Cuma

Inglot Eyeliner Fırçası - 30T

Bu fırçadan bir arkadaşım bahsetmişti. Eyeliner sürmede çok becerikli olmadığım için ilk gördüğümde "bununla hiç süremem" demiştim ama yanılmışım!
Sapının bükümlü olması sayesinde çok büyük rahatlık sağlıyor, her türlü hamleyi kesik uçlu fırçalara kıyasla daha kolay yapabiliyorsunuz. Uç kısmı da incecik olduğu için hata yapma ihtimaliniz azalıyor.



İlk kullandığımda "kesin hata yapacağım" diye düşündüm ama tek bir hamleyle mükemmel bir şekilde sürdüm eyeliner'ımı. MAC Fluidline'la müthiş bir uyumu var bu arada, öbür eyeliner fırçalarımı ve eyeliner'larımı unuttum bu ikisini harmanladıktan beri. Fırça ve eyeliner arası "ten uyumu" budur :)

Fırçayı, yan tarafta gördüğünüz plastik kabının içinden çıkarana kadar yamultacağım diye çok korktum. Çok gıcık bir kap.

Türkiye'de 29 liraya satılıyor sanırım. Benim yakın zamanda Polonya'ya yolum düştü, biliyorsunuz Inglot Polonya markası ve oralara kadar gitmişken Inglot'a girmemek olmaz diye düşündüm. Bu caaanım fırçayı Türk parasıyla 11-12 liraya aldım!! Kesik uçlu eyeliner fırçasını da 12-13 liraya aldım. 
Hatta orada çalışan kadın fırçaların fiyatını söylediğinde kulaklarıma inanamadım, "sen bi dur, para bozdurup geliyorum" deyip koşa koşa döviz bürosuna gittim :)

Fiyatların genel seviyesi Türkiye'dekinin yarı fiyatından da azdı zaten. Daha fazla şey almadığım için çok pişmanım şimdi.

Hazır Inglot'larda indirim varken, -eğer kalmışsa tabii- bi ojelerinden bi de bu fırçasından mutlaka kapın derim! ;)


4 yorum:

  1. yaklasık 2senedir gözüme eyeliner dışında bisey sürmedim. Tüm eyeliner ceşitlerini denedim. Yalnız fırcayla hic kulmadım ama denemeyi istiyorum. Fırçayı kullandıktan sonra da bı resım koyarsan cok yardımcı olursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırçasız geçen günlerine yanarsın, o kadar diyeyim sana :)
      eyeliner'la ilgili bir yazı koyayım, orada görürsün :)

      Sil
  2. İzmir'de tükenmiş bu fırça, alamadım maalesef :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis