24 Aralık 2012 Pazartesi

Elidor Keratinology - Gelişmiş Düzleştirici Sistem

Aşırı elektriklenen, kabaran, ne düz ne kıvırcık saçları olan biri olarak, yıllardır kullanmadığım düzleştirici şampuan, saç kremi, bakım seti kalmadı. Kıvırcık yapayım desem kabarıyor, düzleştireyim desem, elektirikleniyor. Defrize bile etki etmiyor. (Brezilya fönü dışında önerisi olan varsa beklerim bu arada)

Bir de bu seti deneyeyim dedim. 2 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Mucizevi bir etkisi yok ama en azından elektriklenmesini alıyor ve saçlarıma ayrıyeten bi şey yapmadan dışarı çıkabiliyorum.

Fiyatı çok çok tuzlu! Fotoğrafta gördüğünüz şampuan 200 ml. ve 15 lira. Aynı şekilde, 200 ml.'lik saç kremi de 15 lira. Ben daha uzun süre kullanılabilir diye saç kremi yerine saç maskesini aldım. Saç maskesi 200 ml. ve 20 lira ama 2-2,5 şişe şampuanla bir kutu saç maskesi aynı anda bitiyor. Her yıkamada maskeyi de kullanıyorum.
Yan taraftaki fotoğrafımda saçlarımın yıkanıp kurutulduktan sonraki halini görebilirsiniz. Gördüğünüz üzere elektriklenmeler var ama yatıp kalktıktan sonra kendini nispeten toparlıyor. Saçımın normal hali saman yığınından hallice, yani bu hali bile yine iyi.





Bu şampuanın & saç maskesinin artı yönleri:
- Çok güzel kokuyor.
- Saçlarımı yumuşacık yapıyor.
- Aman aman düzleştirmese de kabarıklığı alıyor. Saçlarımı açık bırakarak dışarı çıkabiliyorum. (ki bu benim için bir hayaldi)
- Saçlarımın dökülmesini çok az da olsa azalttı. Artık saçlarımı tararken daha az saç görüyorum tarakta.


Eksi yönleri:
- Çok pahalı! Şampuanı 5 yıkamaya anca gidiyor.
- İçeriği çok da masum değil. Şampuanın ve saç maskesinin içeriklerinin de fotoğraflarını koyuyorum, inceleyebilirsiniz.
- Saçlarım yağlı ve şampuan her saç tipine uygun olacak şekilde üretilmiş. Saçlarımı yıkadıktan sonra bir ferahlama hissi olmuyor ne yazık ki.
- Saç uçlarına çok etkli etmiyor. Kafamın tepesi düzken, uçlar eski hali gibi.


Şimdi gel gelelim hediyesine! Daha önce Güncel İndirim Rehberi'nde Watsons'larda 50 liralık alışverişe, Gratis'lerde ise 3 ürün alımına verdikleri çanta hediyesinden bahsetmiştim. 

Çanta çok kokoş, düğünde falan takılır anca. Gördüğünüz gibi şık bir kutuda, defalarca sarılıp paketlenmiş halde veriyorlar. Çantanın askı yerleri de var, isterseniz askılarını takabilirsiniz. Üzeri pul pul değil, dökülmez yani. Bakalım takmaya fırsat bulabilecek miyim ;)


 

6 yorum:

  1. avonun uv koruyucu spreyi var hem fiyatı çok uygun hemde saçların elektriklenmesini alıyor saçların yağlanmasını önlüyor. bütün yaz kullandım çok memnundum.şimdi sipariş verdim ama gelmemiş:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangisi o? bende lotus shield var güya elektriklenmeyi ve kabarmayı önleyen ama bir işe yaramıyor :S

      Sil
  2. benim saclarimda cok elektrikleniyor üstelik de cok gur.ben de mi kullansam acaba?

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok bir etkisi yok maalesef.. etkisini görmek için aylarca düzenli olarak kullanmak gerekir, bu da bütçeyi göçürebilir :p

      Sil
  3. bende almak istemiştim fiyatını görünce vazgeçmiştim.içimde kalmıştı. bu yazını okuyunca içimden çıktı gitti :)benim için çok faydalı oldu...

    http://goncatakipte.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis