7 Aralık 2012 Cuma

Clinique Chubby Stick - 07 Super Strawberry

Yıllardır çantamda Nivea'nın eski seri (hani şu parlak olmayan) kirazlı nemlendiricisini taşıyorum. Türkiye'de satılanlar lip gloss parlaklığında olduğu için ebay'den getirtiyorum. İnternet yasağına rağmen gümrükten geçiyor. (şansıma da olabilir) İşte Clinique'in Chubby Stick'leri yılların favorisinin pabucunu dama attı!

Birkaç ay önce free shop'tan Clinique'in uzun zamandır almak istediğim, doğal bir renk olan 7 numaralı Super Strawberry'sini aldım. Normalde kozmetik ürünleri, hele de Clinique ürünleri Türkiye'de neredeyse 2 katı fiyatına satılırken, free shop'tan 16 €'ya aldığım Chubby Stick, Türkiye'de de benzer fiyatlara satılıyor, hatta setlerle birlikte alırsanız daha ucuza bile geliyor!

 
Super Strawberry çoook doğal bir renk. Bu kadar doğal, kalıcı ve nemlendirici olunca, Nivea'nın eski serisinden Türkiye'ye getirtebilmek için kaygılı günler geçirmeme gerek kalmadı! Chubby Stick'imi attım çantama, ne zaman dudağım kurusa sürüyorum. Bir kere sürdükten sonra saatlerce dayanıyor. Özellikle soğuk havalarda çok güzel koruma sağlıyor, nemlendiriyor. Çatlak dudaklarım bile Chubby Stick'imi sürdükten sonra pürüzsüz oluyor zira ürün, dudakla çok güzel bütünleşiyor. Fotoğrafta çatlamış ve yenmiş dudaklarımın Chubby Stick sürüldükten sonraki halini görüyorsunuz :)


Bittiğinde kesinlikle bir daha alacağım. Çantadan eksik edilmemesi gereken bir ürün.

 

8 yorum:

  1. Ben de çok isterdim almak ama 50 tl.ye yakın bir fiyatı var lanet olsun ki. O kadar parayı ruja bile vermem ki lip balma vereyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen 1v1y'de 5 tanesi 84 liraya mı ne düşmüştü, üstelik 07 de vardı. param olmadığı için alamadım, nasıl içim gitti anlatamam :/

      Sil
    2. Tekin Acar kataloğunda gördüm sanırım geçen gün. Yılbaşı setleri çıkarmışlar. 5li set de vardı aynen 90 küsur tl.idi ama settekiler mini boy olmuyor muydu ya öyle biliyorum ..

      Sil
    3. ben de ona özellikle baktım ama tam boy yazıyordu...

      Sil
    4. Belki setine göre değişiyordur ya çünkü bir blogta görmüştüm seti tanıtan arkadaş hepsinin mini boy olduğunu yazmış . Ordan öyle kalmış benim de aklımda ,ilgiiinç :)

      Sil
    5. bilemedim şimdi :)) umarım yanlış görmüşümdür de mini boydur. çünkü çok içime oturdu alamamak :))

      Sil
  2. Ben de uygun fiyata bulunca mutlaka denemek istiyorum bunları:)
    Bu arada ilk çekilişimi yapıyorum,katılmak istersen beklerim:)
    http://kozmetikturu.blogspot.com/2012/12/ylbas-cekilisim.html

    YanıtlaSil
  3. Bayılıyorum Chubby Sticklere:) Kesinlikle kış için ideal!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis