10 Aralık 2012 Pazartesi

Cadı'nın Kozmetik Kazanı'nın Çekilişinden Kazandıklarım!

Evet, biraz geç kalmış bir yazı ama ürünleri kullanıp öyle yazmak istedim bu yazıyı.
13 Kasım'da Cadı'nın Kozmetik Kazanı'nın çekilişini kazandığım açıklanmıştı.

Öncelikle çok şanssız bir insan olduğumu  belirtmek isterim. Katılan 10 kişinin 8'inin kazanacağı bir çekiliş yapılsa, o 8 kişinin içine giremem. (İstatistiksel olarak böyle belirteyim şanssızlığımı, o derece yani) İlk kez bir blog çekilişi kazandığımı duyunca çok sevindim, hemen arayıp yakın arkadaşlarıma falan haber verdim hatta :p

Şimdi de kazandıklarımı göstereyim,


 - Historia Princess parfüm yumuşak ve kalıcı bir koku, beğendim. Tester'ları henüz deneme fırsatım olmadı.



- Oriflame makyaj temizleyicisini eyeliner temizliği dışında başarılı buldum.
- Pudra kullanma alışkanlığım pek yok, o yüzden Avon Far Away pudraya henüz sıra gelmedi ama denemek için sabırsızlanlıyorum :)
- Oriflame Divine Antiperspirant Deodorant'ı birkaç haftadır kullanıyorum, memnun kaldım. Ama Divine parfümünün roll-on'u olmasının bir anlamı yok, zira parfüm kokusu yok denecek kadar az.
- Oriflame Pure Natural maskenin aynısı bende vardı zaten, hatta diğer ikisi de var. Toplamda 3 çeşitler: Kil maskesi, jel maskesi ve soyulan maske. Soyulan maskeyi beğenmedim bir tek, diğerlerini seviyorum. Fotoğraftaki de jel olanı.


 - Oriflame Smooth Definer göz kalemi hediyelerim arasında en çok merak ettiklerimden biriydi, zira göz kalemi makyajda vazgeçilmezimdir :) 


Gördüğünüz gibi yoğun renk veriyor. Sürümü yumuşacık ama çıkarırken her yer boyanıyor :/ Çok kalıcı olduğundan zor çıkıyor. Bu özellikleri dışında beğendim.


- Very Me 2'li farların yeşilinden var bende, bundan yoktu. Mor ve gri birbirine çok güzel uyum sağlıyor. Bu farın en sevdiğim yönü de çok pigmentli olmaması. Konu far olunca elimin ayarı yok, her yere bulaştırabiliyorum ve bu yüzden çok renk vermeyen farları daha çok seviyorum. Fırçaya az az alarak istediğim koyuluğa getirebiliyorum böylece :)



Eveeet, kazandıklarım bunlar. Cadı'nın Kozmetik Kazanı'na hediyeleri için ve kargocularla yaşadığım sorunlarda bana destek olduğu için çok teşekkür ediyorum :)
Şanssız olduğunu düşünen arkadaşlar üzülmesin. Ben bile bir çekilişi kazanabiliyorsam, size de çıkabilir :p


2 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Beğenmene ve sevdiğin ürünler olmasına sevindim. Postunu yaptığın için ayrıca teşekkür ederim. Diğer çekilişimi açıklarken bunu da belirtebilirim artık. Son zamanlarda özellikle twit atışmaları okudum, sahte çekilişler vs vs. hemde büyük takipçisi olan bloggerlardan.. Ondan yolladığımın görseli olması bnm için iyi oldu=)) Benimde kazandığım açıklanan çekilişler var hatta aynı ilde olmamıza rağme 15 gündür gelmemesi.. Yolladım demesine rağmen.. Maile dönmemesi ve yılların blogerı olması beni şaşırttı umarım ben yanılıyorumdur.
    Sevgiler=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında ürünleri daha da kullanıp öyle yorum yazacaktım ama twitter'daki ve blog'lardaki tartışmaları görünce hemen yazmaya karar verdim :) ben katıldığım çekilişlerden bir kısmı son katılma tarihi geçeli 1-2 hafta olmasına rağmen kazananlar açıklanmadı... Herkes senin kadar hassas değil bu konuda :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis