17 Aralık 2012 Pazartesi

Bitirme Projesi - Bunların Hepsi Bitecek!!

Bildiğiniz gibi bitirme projeleri blog'larda pek popüler bu aralar. Benim de kullanmaktan bıktığım, görmekten sıkıldığım, gereksiz yer kaplayan bi dünya ürünüm var ve hepsinden kurtulmak istiyorum. My Own Private Nonsense'in özendirici yazısından sonra kolları sıvadım ben de :)

Önceleri "aslında kullanmadığım çok da ürün yok" diyordum ama 15 dakika içinde bulduğum ürünlere bakın! Ev kozmetik çöplüğüne dönmüş resmen!



MAKYAJ MALZEMELERİ:

1- Oriflame Lisolette Watkins Maskara: Bu maskarayı sırf güzel şişesi yüzünden aldım. Güzel bir maskara ama diğer maskaralarım kurumadan bitirmeliyim.
2- Inglot göz altı kapatıcısı: Bunu internetten almıştım. Belki de rengi biraz açık kaldığınadan, hiç memnun değilim. Bir an önce bitsin de Bourjois Healthy Mix kapatıcı alayım :)
3- Elf Lip Primer & Plumper: Sırf denemek için almıştım zamanında. Aslında çok güzel bir ürün ama hiç sıra gelmiyor. Bitsin de kurtulayım :)
4- Kanebo Ruj: Bir Strawberry alışverişimde hediye gelmişti. Refill olduğu için hiç kullanasım gelmedi ve rujlarım arasında gördükçe rahatsız oluyorum, bitsin artık :)
5- Maybelline Falsies Maskara: Çok etkili bir ürün değil ama bitmek üzere zaten. Kurumadan bitireyim.
6- Victoria's Secret Beauty Rush Kahverengi Maskara: Ben daha kullanmadan kurumaya başlamış. Çok bi marifeti yok, olmasa da olur bir maskara.
7- Maybelline Watershine Lipgloss Hot Red: Çok güzel bir gloss ama elimde çok fazla gloss olduğundan bir an önce bitirmek istiyorum.
8- Oriflame Eco Beauty Fondöten: Ne umutlarla almıştım ama hiç de beklediğim gibi bir ürün değil. Kapatıcılığını beğenmedim. Doğal olması iyi bir tek.
9- Inglot Pudra: Bu da refill bir ürün. Rengini biraz koyu almışım ve ürün simli de olunca, hiç kullanasım gelmiyor. Beğenmedim.
10- Maybelline Affinitone Pudra: Hayatımda kullandığım en kötü makyaj malzemelerinden biri. Tam bir etkisiz eleman. Sürsem de sürmesem de bir şey farketmiyor. Transparan pudra niyetine falan bitireceğim artık.
11- Maybelline Affinitone Fondöten: Aslında memnunum ama görmekten sıkıldım, az bir şey kaldı zaten.


TESTER'LAR: 

 Eyüp Sabri Tuncer alışverişimin yanında gönderilen bir poşet dolusu parfüm tester'ı, Lila Kutu'dan çıkan şampuan tester'ları, yine Lila Kutu'dan Cosmed tester'ları, Caudalie yüz temizleyici, Neostrata güneş koruyucu ve ruj tester'ları. Küçük ama sinir bozucular.


 YÜZ VE VÜCUT ÜRÜNLERİ:

1- Avon Outspoken Vücut Losyonu: Bu losyon yıllardır bende ve bir türlü bitiremedim. Vücut losyonu almayı çok seviyorum ama iş kullanmaya gelince çok tembelim :)
2- Wakilala Koltukaltı Esansı: Ebay'den almıştım birkaç yıl önce. Güya koltukaltının rengini açıyor ama bir etkisi yok.
3- Superdrug Body Butter: Kokusu güzel ama yapısını hiç beğenmedim. Çok katı, kolayca emilmiyor.
4- Watsons Ağız Temizleme Suyu: Böyle bi ürünü hayatta kullanmış değilim, sırf ucuz diye almıştım. Görmekten sıkıldım.
5- Physiogel A.I. Repair Lotion: Bacaklarımdaki lekeler için doktor önermişti. İşe yarıyor ama iğrenç kokuyor ve vücut tarafından emilmesi 45 dakikayı falan buluyor.
6- Diadermine Arındıcı Temizleme Kremi: 1 sene oluyor alalı. Yüz makyajımı bununla çıkarıyorum ama ne bereketliymiş ki haaaala bitmedi! Güzel bir ürün ama sıkıldım.
7- Avon Göz Makyajı Temizleyicisi: Birçok pahalı üründen daha başarılı ama gözlerimi yakıyor. Bitse de Sensibio H2O'ya geçsem :)
8- Oriflame Soyulan Maske: Çok kötü! Ne zamana bitiririm bilmiyorum ama bitmeli!
9- Pastel Matlaştırıcı Jel: Uzun zamandır bende, işe yarayan bir ürüne benziyor ama henüz kullanmadığım. Bu vesileyle elimden çıksın.

SAÇ ÜRÜNLERİ:

1- Kruidvat Elektriklenmeye Karşı Saç Maskesi: Saçlarımı kurutmuştu en son kullandığımda, ben de bi köşeye attım. Yer kaplamasın boş yere.
2- L'oreal Elseve Durulanmayan Saç Bakın Kremi: Bundan artık üretilmiyor sanırım. Aynı ürünün sıvısını kullanıyorum, oldukça memnunum. O bitince bunu da bitiririm. Az bir şey kalmış zaten.
3- Dove Isıya Karşı Koruyucu Sprey: Neredeyse 2,5 senedir kullanıyorum, bi bitmedi! Ne bereketliymiş arkadaş. Neyse ki az kaldı.
4- Isana Saç Düzleştirici Krem: Rossmann nimetlerinden biri. Güzel bir ürün ama got2b'nin benzer bir ürününü aldım, ona geçmek istiyorum.
5- John Frieda Frizz-Ease Serum: Bu serinin şampuanını ve saç kremini de kullanmıştım, saçlarımı feci şekilde dökmüştü. Bu da bitsin de kurtulayım kötü anılarımdan :)
6- Avon Saç Onarıcı Serum: Bu ürün nerden baksan 4-5 senedir bende. Etkili bir ürün ama kullanmadığım için bitmiyor haliyle :)
7- Nivea Intense Repair: Bunu yurtdışından almıştım, gördüğünüz üzere paketi bile açılmamış :) Avon'un serumu bitince buna geçeceğim.
8- Yung Boyalı Saçlar için Saç Köpüğü: Bir Rossmann ürünü. Saçları kaskatı yapıyor ve yağlandırıyor. Ama bu yola baş koyduk bir kere, bitecek!
9- Isana Düzleştirici Saç Kürü: Hiç kullanmadım bile. Sıra gelince bitirmeyi planlıyorum.
10- Avon Frizz Control Lotus Shield: Büyük bir heyecanla almıştım ama çok etkili bir ürün değil, neyse ki az kaldı.

EVEEEET, bitirmek istediğim ürünler şimdilik bu kadar. Artık görmekten sıkıldığım göz kalemlerimi, farlarımı yazmadım bile :) Bunlar bitsin, Yan tarafta gördüğünüz "alışveriş listem"den birkaç ürünü alacağım, ama o zamana kadar gereksiz harcamalar yok!
Bu ürünleri banyomdan, makyaj malzemelerimi koyduğum sehpadan kaldırınca öyle büyük bi boşluk açıldı ki anlatamam. Bu ürünlerin bir an önce çöpteki yerlerini almasını istiyorum ki açılan o boşlukları yeni ürünlerimle değerlendirebileyim :)

Gelişmeleri belli aralıklarla yazacağım, takipte kalın! :P

8 yorum:

  1. ohoo en az 40 ürün var orda...
    aralık sonunda bitenler yazımızda umarım projedekilerin en az 10 tanesinden kurtulmuş oluruz, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Çok ürün var yahu :) Benim bile gözük korktu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünlerin yarısının dibi yaklaşmış zaten, üşengeçlikten bitirmiyodum ama daha paketi bile açılmamış olanlar ne zaman biter, bilemiycem :)

      Sil
  3. hiaaa... sen bir kozmetik canavarısın :)) gerçi bende de kullanmadığım ıvır zıvırlar var ama veriyorum komşu kızlarına falan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de anneme ve isteyen arkadaşlarıma veiryorum kullanmadıklarımı, arta kalanlar bunlar işte :))

      Sil
  4. İsananın mor olan maskesi nsl canım düzkeştiriyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala kullanmadım desem? :) Bir türlü sıra gelmedi ne yazık ki..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis