5 Aralık 2012 Çarşamba

Alessandro Oje - Blue Curacao

Bu ojeler 1 ay kadar önce bir alışveriş sitesinde satışa çıkmıştı ancak pek dikkatimi çekmemişti. Sonra bu ojelerin Douglas'ta 32 liraya satıldığını görünce meraklandım. Neyse ki aynı kampanya tekrarlandı ve tanesini 10 liradan aldım. Nette bu ojeler hakkında fazla bilgi/swatch yoktu, bende olmayan renklerden seçtim ben de.

Daha ojelerim ulaşmadan yurtdışına gittim ve aynı ojelerin 2,5 'ya satıldığını görüp şok oldum!! Düşünün yani, Douglas'ta 32 lira, indirimli (!) fiyatı 10 lira, yurtdışında 2,5 €! Ki yurtdışındaki mağaza da illa ki kârını koyuyordur.

Ne kadar kazıklandığımızı bir kenara bırakıp ojeye geçelim. İlkokul önlüğü renginde bir mavi. Kıvamı yoğun, ancak tek kat yetmiyor. Sürümü rahat. 

Olumsuz yönleri ise,
- Fiyatına göre şişesi çok küçük. (5 ml)
- Dayananıklılık sıfır. 2 kez bulaşık yıkadım, neredeyse bütün tırnaklarımdaki ojeler soyuldu. 2 liraya aldığımız ojeler bundan kat kat dayanıklı.

Etiketi şişenin ön yüzüne yapıştırmışlar, tam çıkaramadığım için şişe çok net görülmüyor. Flaşlı ve flaşsiz rengi böyle. Ojeyi tırnak diplerine sürmek istemediğim için biraz boşluk bırakıyorum.
 

Alessandro ojelerle ilk deneyemim çok olumlu değil, aldığım diğer ojesi belki daha iyi olur, göreceğiz...


5 yorum:

  1. Al sana turkiye :)
    Farkindamisiniz bilmiyorum ama hersey boyle, giyim, kozmetik vs vs
    Iskocyada benim 30 liraya aldigim seyleri siz orda 100 200 tl veriyorsunuz :\
    Sahsen turkiyeye tasinirsam herseyimi burdan alip gotururum o ne oyle okadar para ya :\

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet, her şey böyle bizde, kazık. clinique'ler türkiye'de net 2-3 katına satılıyor mesela. bu yüzden her yurtdışı dönüşümde bavulum tıka basa oluyor, nasıl olsa türkiye'de kazıktır diye ne bulursam alıyorum :)

      Sil
  2. Aynen katılıyorum ikinize de. Alessandro ojeleri ilk kez ben de Almanyadan 1.50 Euro, 3 Euro gibi komik fiyatlara aldım! Ama dediğin gibi çok çabuk soyuluyorlar:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dün elimle meyve soyar gibi soydum ojeyi ya :) var mı böyle bi şey :)

      Sil
  3. bu ojede dandik ojeler sınıfından desene bilgilendirme için teşekkürler bu deneyimleriniz bizide aydınlatıyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis