19 Kasım 2012 Pazartesi

Rimmel Tırnak Beyazlatıcı Oje

Bundan birkaç ay önce tırnaklarımın çok sık oje sürmekten sarardığını farkettim. Her ne kadar arada 1 gün boşluk bıraksam da sararmanın önüne geçemedim. Önce 1-2 hafta hiç oje sürmedim, sararma geçmedi. Sonra neredeyse 1 ay hiç oje sürmedim (nasıl dayandım ben de bilmiyorum), sararma yine geçmedi, ancak dipten çıkan tırnaklarım normal renginde olduğu için, sararmış kısımları uzadıkça keserek bu illetten biraz kurtuldum. 


Bu süreçte tırnak beyazlatıcı ojelere de bakayım dedim ve Watsons'tan Rimmel'in tırnak beyazlatıcı ojesini aldım. Evet, tırnağınıza sürdüğünüzde sarı rengi kapatıyor ve rengi beyaz gösteriyor. Ancak sararmayı gidermiyor, sadece kapatıyor. Düzenli olarak kullandım, renk açma etkisini görmedim. Tırnaklarımın bir daha sararmasını önlemek için oje altına baz olarak kullanıyorum, eskisi kadar sararmıyor artık.

(Manikürü gelmiş tırnaklarımı es geçersek :p), farkı görmeniz için işaret parmağıma sürmedim, orta parmağıma sürdüm. Fotoğrafta görünmese de ışıltılı bir parlaklık veriyor. Ancak, oje sürdükten sonra ha altında bu oje olmuş, ha olmamış farketmiyor. Yani farklı bir renk katmıyor ojenize.

Tırnaklarınız zaten sararmışsa bir işe yaramaz, önceden önleminizi almak için kullanabilirsiniz bunu ;)

6 yorum:

  1. Tirnaklarin bir sure sonra normale donucektir eger oje surmezsen,
    Sararmamasi icin altina parlatici oje surup, uzerine normal rengi surmelisin :)
    belleeamie.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  2. ben hep beyazlatıcı ojelerden kullanıyorum baz olarak. sararmamış tırnaklarımı bile korumuyor sadece daha az sararıyor ama sararıyor:)

    YanıtlaSil
  3. bu sararan tırnakları bembeyaz yapmanın bir yolu yok mu yahu, bence kesin bir çaresi vardır :)

    YanıtlaSil
  4. beyazlatıcı ojeyi sürmeden sadece oje altına parlatıcıyıda sürersen sararmaz birde kullandığın asetonda tırnağını sarartır.Son olarak hepimizin evinde bulunan bir karışımı yapabilirsin zeytinyağı limon karışımı harika her gece dene farkı gör

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zeytinyağı limon hiçbir işe yaramıyor maalesef. tırnağı sertleştiriyor bir tek...

      Sil
  5. kallandığınız ojeler le ilgili bence yani renklerde sorun olabilir bende çok sık oje süreriö tabiki arada boşluk bırakıyorum ama en az 2 güne bir çıkartmalı ve yeni bir oje sürmelisiniz birkez sarardı benim tırnaklarım oda yıllar önceydi bence ojenizden kaynaklanyor olmalı ama dedğim gibi sık sık nefes aldırın tırnaklarınızı..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis