8 Kasım 2012 Perşembe

Kalyon - 222

Aldığım ilk Kalyon ojeydi. Ben 5 liraya almıştım ama şimdi 2 - 2.5 liraya satılıyor. Kalyon ojelerin en sevdiğim yanı kalıcıkları! Yolculuğa çıkmadan önce sürüyorum Kalyon'larımı, 1 hafta boyunca bozulmadan, soyulmadan duruyor. Böylece yanımda yedek oje ve oje çıkarıcı taşıma derdinden de kurtuluyorum :)

Normal zamanlarda da sürüyorum ve her gün bulaşık yıkamama rağmen ojelerim aynen duruyor :) 

222 numaralı rengi parlak bir yeşil. Fosforlu yeşil gibi duruyor ama fosforlu değil. Tam bir yaz rengi ama ben cart renkleri sevdiğimden bu soğuk havalarda bile sürüyorum :)

Tek bir sürüşte de rengini veriyor ama ben daha yoğun dursun diye çift kat sürüyorum.



Bu arada şişenin ortasındaki boşluk, ojenin bitmekte olduğunun göstergesi. Hayatında oje bitirememiş biri olarak bu benim için bir rekor :)

Sizin de bu kadar kalıcı, favori ojeleriniz var mı?


8 yorum:

  1. kalıcılığına katılıyorum, uzun süre elden çıkmıyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aksi gibi oje çıkarıcıyla da sorunsuz çıkıyor :) her oje böyle olsa keşke :)

      Sil
  2. Kalyonun renkli ojeleri oldugunu blog yazmaya başlayınca ogrendim:( Ojeyle çok aram yoktur ama sevindim. Kalyonun şeffaf ve tırnak güçlendiricisin ikullanıyordum bir ara. Tırnak güçlendiricisi o kadar etkili olmadı ama seninde dediğin gibi sürdüğün zaman gün içinde soyulan o adi ojelerden değil. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yıllardır Kalyon diye bi markanın methini duyarım. renkli oje çıkardıklarını görünce "yılların markası, kesin iyidir" diye aldım, yanılmadım da :)

      Sil
  3. cok guzel renkk :))
    bende istiyorummm..
    takibindyeim
    belleeamie.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis