18 Aralık 2014 Perşembe

Narecza.com'dan Dikkat Çeken Ürünler

Kozmetik alışverişlerimi, özellikle de dermokozmetik alışverişimi hep internetten yaparım. Bunun nedeni, hem fiyatların uygunluğu hem de alışveriş yaptığım siteye duyduğum güven. Son zamanlarda uygun fiyatları ve %100 müşteri memnuniyeti motto'suyla kendini belli eden Narezca.com'da dikkatimi çeken markalardan/ürünlerden bahsedeceğim.



- Protective Eye SBF 15, göz çevresi kremi ve
- Oil Free SBF 15 nemlendirici krem, yağlı bir cilde sahip ve güneş korumasının önemini bilen biri olarak ilk bakışta gözüme çarpan ürünler.

- El ve vücut için leke açıcı kremi oldukça popüler. Yağsız ve hafif bir yapısı var. Diğer ürünleri için şuraya bakabilirsiniz.


- Boyanan saçlarının yıpranmasını, kırılmasını istemeyenler için Henna Plus saç boyaları birebir. Saç boyalarının olduğu kadar şampuanlarının da içerikleri temiz. Şampuanlarının içerisinde amonyak, sülfat, paraben, PEG gibi zararlı maddeler içermiyor. Koyu kahverengi saçlar için olan şampuanını şuradan inceleyebilirsiniz.




Janson Beckett DermoExcel 7 Derin Kırışıklıklar, derin ve zor kırışıklıklar için son derece iddialı bir ürün. Bu ürün derin kırışıklıkları azaltmayı, yeni kırışıklıkların azalmasını ve cildin sıkılaşıp onarılmasını vadediyor. 

- OHD Peptide 3 For Smokers Yüz ve Boyun kremi, gördüğüm en ilginç ürünlerden biri. Özellikle sigara içenler için üretilmiş bu ürün, erken yaşlanmayı önleyerek cildi nemlendiriyor, besliyor ve onarıyor. %100 doğal içeriğe sahip. 




Narezca'yı Facebook, Twitter, ve Youtube hesaplarından takip edebilir, 444 1 401 numaralı telefonlarından iletişime geçebilirsiniz ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis