29 Aralık 2014 Pazartesi

HuncaLife'tan Yılbaşı Paketi!

Geçtiğimiz haftalarda HuncaLife'tan çok şık bir yılbaşı paketi geldi. HuncaLife'ı birkaç yıl önce duymuştum; ancak ürünlerini deneme fırsatım olmamıştı, bu vesileyle de HuncaLife'la tanışmış oldum :)


Gerek gönderilen gerekse katalogdaki ürünlerin içeriklerini incelediğimde, HuncaLife'ın doğal içeriğe önem verdiğini gördüm. Silikon, paraben içermeyen ürün yelpazesi bir hayli geniş.
Aynı zamanda hayvanlar üzerinde test yapmamaları da çok büyük bir artı.

Kutudan çıkan Delight Thearpy narlı yüz kremi ve peeling harika kokuyor! Yüz kremim bitmişti, tam üzerine denk gelmesi süper oldu; zira yağlı bir his bırakmadan hemen emiliyor ve yüzümü yumuşacık yapıyor. Kokusu çok uzun süre kalmıyor. Peeling'i denemek içinse hali hazırda kullandıklarımın bitmesini bekliyorum.



Kutuda beni en çok heyecanlandıran ürün Nature Balance Aloe Vera & Yeşil Çaylı deodorant stick'i oldu. Bu deo stick, oldukça zararlı bir madde olan alüminyum içermiyor.  Alüminyumsuz deo stick kolay kolay bulunmuyor. Elimdeki stick bitince hemen buna başlayacağım.

Hair Specialist sarımsaklı şampuanı ise paket geldiğinden beri severek kullanıyorum. Sarımsak kokmuyor, kıvamı akışkan ve saçlarımı yumuşacık yapıyor. Tek eksi yanı ise SLS içermesi.

Alum Deo Spray'i en başta normal vücut spreylerinden zannettim. Paraben ve alkol içermiyor ve kokusuz. Koltukaltına uygulanıyor, kurumasını bekleyip giysilerinizi giyiyorsunuz. İlginç ve farklı bir ürün, yaz aylarında terlediğimde deneyeceğim.



Katalogda görüp dikkatimi çeken Naturilies çay ağacı yağı kremi ve Love Your Body kiraz çiçeği kokusu en kısa zamanda edineceğim ürünler :)

HuncaLife'a üye olmak şu sıralar 1 tl. Eğer siz de üye olup birbirinden çeşitli ürünleri denemek istiyorsanız internet sitelerinden bilgi alabilirsiniz.

HuncaLife'a bu güzel paketleri için teşekkür ediyorum :)

5 yorum:

  1. güle güle kullan çok güzel bir paket bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, blogunuzu severek takip ediyoruz,ürünlerden memnun kaldığınızı umuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Takipteyim. bana da uğrarsan çok sevinirim. :) www.makyajdunyam.com

    YanıtlaSil
  4. Paylaşım için teşekkürler bloğunuzu takipteyim ben de beklerim http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis