26 Mayıs 2014 Pazartesi

(Sonunda) Bitti de Gitti! #4

Bu yazıda bahsedeceğim ürünleri bitirmek için neredeyse 1 yıl uğraştım. "Bereketli nedir?" sorusuna cevap niteliğindeler. Bitirene kadar her gittiğim yere -Güney Amerika dahil- yanımda taşıdım.


1- Jüri özel ödülümüz La Roche-Posay'nin Ceralip isimli dudak nemlendiricisine gidiyor. Dudakları onarma, yumuşatma vaadi var ama parlatıcı niyetine kullandım. Bir numarası yok. Bu ürünü 10 ayda falan bitirebildim, inanılmaz, değil mi? Ve üstelik bu 10 ay boyunca basınçtan dudaklarımın çatladığı yerlere de gittim, ayazın ortasında da kaldım. İstisnasız her gün, en az 2-3 kez sürdüm! Bitmiyor arkadaş bitmiyor! Aslında dibinde az miktar kaldı ama tüpü makasla kesmek istemediğim ve artık yeni ürünlere başlamak istediğim için bıraktım.
Tebrikler La Roche-Posay, bitmeyen ürün yapmışsınız!

2- Bioderma Sensibio H2O - Bu ürünü bilmeyen yoktur zaten. Bu damacana boy makyaj temizleyicisini 5-6 ayda falan bitirebildim.

3- Yazısını daha önce yazdığım biricik Lancome Hydra Zen kremim. Bu favori nemlendiricimi ayıla bayıla rahat bi 9 ay kullandım. Benimle dünyayı gezdi. Kokusuna, nemlendirmesine, bıraktığı hisse ayrı ayrı hastayım. Pahalı olmasa alıp depolarım eve. İlk kez bir kozmetik ürünüm bittiğinde duygulandım, kavanozu kazıdım en ufak bi krem parçası kalmasın diye :)

4- DOA Kozmetik Melisa Kremi: Bu da bitmeyengillerden. Rahat 9-10 ay kullandım. Gün içinde sık sık ellerime krem süren bir insanım, bunu her gün kullandım. Hatta bi ara abartıp çantamda dolaştırıyordum. Sonunda bitti ve kardeşi olan fesleğen kremini açtım. Gelecek sene başında o da bitmiş olur diye umuyorum :)

5- Yves Rocher Papatyalı El Kremi: Bu geç biten bir ürün değil ama yine de ekleyeyim dedim. Kremden oldukça memnun kaldım. Sürdükten sonra bir yağlılık hissi vermeyip hemen emiliyor. Kokusu da rahatsız etmiyor. Ama fotoğraftan da gördüğünüz gibi tüpün dibinde kalan yerleri çıkartmak imkansız. Makasla kesmek istemediğim için bıraktım öyle. Yeni ürünler denemek istemeseydim bir daha alırdım.

Bir ürünü bu kadar geç bitiren bi ben miyim? Sizin de böyle bitirene kadar uğraştığınız ürünler oluyor mu?

3 yorum:

  1. Kremler çok zor bitiyor gerçektende. Bende bi ara krem bitirme projesi yapayım dedim. yapmaz olaydım. hepsi tam boy 5 tane kremi 1 seneden uzun sürede bitirdim. üstelik sadece onları kullandım ve hiç krem almadım.Yani 1 senede bitirmen garip değil hatta baya baya başarılısın bence :) Fesleğen kreminin kokusu inanılmaz güzel bende almak istiyorum elimdekiler bitince :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 seneden uzun mu? Valla ben sıkılırdım o sürede. Gerçi şu anki göz altı kremimi 1 yıldır kullanıyorum, yarısına gelmedim daha.

      Fesleğeni sevmem ama kremi gerçekten harika kokuyor. Melisa da aynı şekilde. Açmadan önce folyosunun üzerinden kremi kokladığımı bilirim uzun süre :)

      Sil
  2. Ben yves rocher el kremini pek beğenmedim kokusu da hiç hoşuma gitmedi birde merak ettiğim lancome'un kremi yüz için mi yoksa tüm vücut mu?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis