20 Kasım 2015 Cuma

Gratis İndiriminden Aldıklarım (20-21 Kasım 2015)

Herkese uzuuun bir aradan sonra merhaba!
 
Geçen sene bu zamanlarda da Gratis %40+%10 indirim yapmış, hepimiz Gratis mağazalarına koşmuştuk. Bu seneki büyük Gratis indirimi ise Gratis'in 300. mağazasını açması şerefine. Geçen seneki Gratis indiriminden stokladığım ürünleri 1 sene boyunca kullandım; bu sene yeni stok yaptım :) 
Geçen senenin aksine, bu sene etiketteki fiyatlar %40 indirimli. Kasaya gittiğinizde fazladan bir %10 indirim oluyor. Yani indirim hesaplamakla uğraşmıyorsunuz.

İşte aldığım ürünler:


- HASK Macademia Oil Nemlendirici Şampuan: 9.25 tl'ye düşmüştü. İçinde sülfat, paraben, ftalat, yapay renklendirci vs. yok diye denemeye karar verdim.
- HASK Keratin Protein Düzleştirici Saç Bakım Kremi: 11.50 tl'ye düşmüş. Yine, doğal bir marka diye deneme amaçlı aldım.
- Creightons Keratin Pro Saç Kremi: 8 tl olmuş. Kabarmaları ve uçuşmaları önlüyormuş, oldukça iddialı geldi, hemen denemek istedim.
- Otacı Isırganlı Şampuan: 9.25 tl'ye düşmüş. En sevdiğim, asla vazgeçemediğim şampuanım olduğu için stokladım. 
- Oral-B Pro-Expert 2'li Diş Fırçası: 9.75 tl.
- Sensodyne Diş Macunu 100 ml: 8 tl.
- Bebak Acı Badem Kremi: 5 tl'ye düşmüş. Bu üründe çok bir fiyat farkı göremesem de bayıldığım bir ürün olduğu için aldım. 
- Le Petit Marseillais Zeytinyağlı Saf Sıvı Sabun: 3.50 tl. Sülfatsız sıvı sabun bulmak çok zor. Bu ürün en favori sıvı sabunum olmasa da, içeriği nispeten daha temiz diye aldım.
- Glade Mini Jel Araba Kokusu Floral Buket: 2 tl. Bu jellerin etkisi birkaç gün sonra geçse de 2 tl'lik fiyatına dayanamadım :)
- Vernel Max Yumuşatıcı 450 ml: 2.50 tl. 
- Sesu Roll-on Titanium: 3 tl. Aman aman bir indirimli fiyat değil aslında.
- Air Wick Life Scents Yaz Anıları: 8.30 tl. Kokulu çubukların fiyatı 15-20 tl'den aşağı olmuyor, o yüzden bunu kaçırmak istemedim.
- Benri Çubuk 200'ü: 1 tl :)
- Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu 80'li: 2 tl. 
- Benri Cep Mendip 10'lu: 2 tl.
Veeeee
- Real Techniques Concealer Brush: 20 tl. Bu ürünü uzun zamandır almak istiyordum, üstelik ABD'de bile 8$, yani fiyatı gayet uygun. Bakalım beğenecek miyim :)
 
Sonuç olarak; Gratis yine yaptı yapacağını, harika bir indirim olmuş. Bir sonraki indirime kadar bu ürünler bana fazlasıyla yetecek :)

5 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Gratis İndirimlerini bende bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan , gerçekten güzel bir indirimdi. =)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ben bugun the balm concealer ı aldım üzerinde 24 tl gözüküyordu kasaya gidince %40 olur dediler satıs elemanı direkt 24 dedi %10 u ben hatırlattım eve gidince fark ettim %40ı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis