12 Eylül 2013 Perşembe

Yves Rocher - Sebo Spesific Ultra Mat

Karma/yağlı ciltler için nemlendirici bir krem alırken, bu kremi twitter'dan bir izleyicim önermişti, çok memnun kaldığını söylemişti. Ben de büyük bir merakla aldım.

Kremin bitki kokusuna benzer bir kokusu var, beni biraz rahatsız etti, olmasa da olurmuş. Ürün 1-2 ay gidiyor.

Yüzümdeki yağı çok dengelediği söylenemez, vaat ettiği matlığı da gözlemleyemedim pek. Ama nemlendirmesi güzel. Akışkan ve hafif bir yapısı var.
 Kremin bitmek üzere olan hali :)
Bir daha alır mıyım? Uygun fiyatlı başka nemlendirici bulamazsam alabilirim.

Bu kremi buradan alabilirsiniz, indirim zamanlarını beklerseniz daha ucuza gelebilir ;)

6 yorum:

  1. Bu ürünü çok merak etmiştim ama denemek bir türlü nasip olmadı.Seveni de sevmeyeni de çok herhalde.Şu bitkisel kokuları bir türlü sevemedim bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, bu ürün sevenin çok sevdiği, sevmeyenin yerin dibine batırdığı bi ürün :) Kokusunu sevene ise hiç rastlamadım...

      Sil
  2. Bu serinin tüm ürünlerini kullandım.Serisini alırsam daha iyi sonuç alırım diye hatta bittikçe de aldım.1 yıla yakın kullanmışımdır ama ne yazık ki ben de çok memnun kalmadım.
    Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünlerde benim de beklentim bu yönde oluyor ama ne kadar kullansam da sonuç aynı. Şans versen de değişmiyor sonuç :)

      Sil
  3. Maske tonik krem vs bu seriden kullandığım çok ürün olmuştu. Memnun kalmadım. Yves Rocher'nin sevmediğim ürünleri, bu serinin tüm ürünleri zaten. Onun dışındaki herşeye bayılıyorum bu markada. :)

    YanıtlaSil
  4. bu kremi bayılarak kullanıyorum çünkü bunu kullanmadan önceki tüm nemlendiricilerim yüzümde sivilcelenmeye neden oldu evet gün içinde yeniden yağlanma yapıyor ama sivilcem yok en azından diyerek kendimi teselli ediyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis